Kinderdagverblijf Tiel

Welkom bij Kindercentrum De Hovenier, kinderdagverblijf Tiel!

U bent op zoek naar een kinderdagverblijf waar jouw kindje op een veilige en vertrouwde plek is. Kindercentrum De Hovenier biedt professionele kinderdagverblijf Tiel. Wij bieden de kinderen een veilige en geborgen plaats waarin een huiselijke en warme sfeer centraal staat.

Kinderdagverblijf De Hovenier biedt dagopvoeding aan kinderen van 6 weken tot 4 jaar. Om uw kind de beste zorg te geven, doen wij er alles aan om de omgeving zo goed mogelijk af te stemmen op de ontwikkelingsfase en leeftijd van het kind. Bekijk al onze groepen!

Missie

Binnen Kindercentrum De Hovenier streven wij naar een grote wederzijdse betrokkenheid tussen ouders, kinderen en leidsters. We zijn een transparante organisatie met een open houding naar elkaar, staan open voor ideeën van ouders en personeel en geven openheid over onze werkwijze.

Openingstijden Kindercentrum De Hovenier, kinderdagverblijf Tiel

Maandag: 07:00 – 19:00 uur
Dinsdag: 07:00 – 19:00 uur
Woensdag: 07:00 – 19:00 uur
Donderdag: 07:00 – 19:00 uur
Vrijdag: 07:00 – 19:00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten 

Kinderdagverblijf Tiel

Contact opnemen met Kindercentrum De Hovenier?

Wilt u contact met ons opnemen voor meer informatie? Onze contactgegevens kunt u vinden op de pagina contact. Twijfel niet om bij vragen altijd vrijblijvend contact op te nemen! Wilt u uw kind direct inschrijven voor onze opvang? Dan kan dat via deze link. 

Naast het kinderdagverblijf Tiel hebben we ook o.a. een babyopvang, een peuterspeelzaal en een BSO.