BSO Tiel

Kindercentrum De Hovenier: BSO Tiel

KC De Hovenier biedt buitenschoolse opvang in Tiel voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Alle kinderen van 4 tot 12 jaar zullen zich met plezier bij ons vermaken. Uw kind wordt opgevangen door onze enthousiaste pedagogisch medewerkers in de tijd dat u zelf niet aanwezig kunt zijn. Kies voor de BSO Tiel van Kindercentrum De Hovenier!

 

Buitenschoolse opvang in Tiel

De buitenschoolse opvang zorgt ervoor dat uw kind(eren) gezellig met leeftijdsgenoten kunnen spelen. Dat is leuk, maar ook heel belangrijk voor de sociale kennis van uw kind. Daarom stimuleren wij kinderen in het aangaan van relaties met andere kinderen. Daarnaast verzorgen wij diverse activiteiten, uw kind hoeft zich bij ons absoluut niet te vervelen!

De BSO wordt geregeld door onze professionele medewerkers. Zij zorgen ervoor dat elk kind zich bij ons thuis voelt. Wij knutselen, kleuren, bakken, schilderen, lezen en wandelen erop los met de kinderen. Natuurlijk is er ook tijd om rustig bij te komen van een drukke schooldag. Geen dag is hetzelfde!

 

KC De Hovenier

Naast de reguliere opvang vervult Kindercentrum De Hovenier een recreatieve en educatieve functie. We vinden het heel erg belangrijk om kinderen spelenderwijs te blijven stimuleren en uitdagen. Daarom willen we kinderen de mogelijkheid geven om zich te ontplooien op verschillende ontwikkelingsaspecten en vaardigheden. Zo kan uw kind op een leuke manier ontdekken wat zijn/haar talenten zijn.

Wij zijn niet alleen beschikbaar voor buitenschoolse opvang in Tiel, maar wij bieden ook voorschoolse opvang, peuter- en babyopvang. Bekijk al onze groepen!

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Naast de buitenschoolse opvang in Tiel hebben we ook o.a. een babyopvang, een peuterspeelzaal en een kinderdagverblijf.

Openingstijden Kindercentrum De Hovenier, BSO Tiel

Maandag: 07:00 – 19:00 uur
Dinsdag: 07:00 – 19:00 uur
Woensdag: 07:00 – 19:00 uur
Donderdag: 07:00 – 19:00 uur
Vrijdag: 07:00 – 19:00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

BSO Tiel