Babyopvang Tiel

Welkom bij Kindercentrum De Hovenier, babyopvang Tiel!

Jouw baby is het allermooiste wat er is. De stralende lach van jouw kindje en de prachtige oogjes waarmee hij of zij langzaam de wereld probeert te begrijpen. U bent op zoek naar een kinderopvang waar jouw kindje op een veilige en vertrouwde plek is. Kindercentrum De Hovenier biedt professionele babyopvang Tiel. Wij bieden de kinderen een veilige en geborgen plaats waarin een huiselijke en warme sfeer centraal staat.

We willen baby’s de mogelijkheid geven om zich te ontplooien op verschillende ontwikkelingsaspecten en vaardigheden. Wij willen direct aansluiten bij de behoeften van de baby’s en volgen de baby’s in hun eigen ritme.

Missie

Binnen Kindercentrum De Hovenier streven wij naar een grote wederzijdse betrokkenheid tussen ouders, kinderen en leidsters. We zijn een transparante organisatie met een open houding naar elkaar, staan open voor ideeën van ouders en personeel en geven openheid over onze werkwijze. Dit kan je allemaal zien in het beleidsplan.

Openingstijden Kindercentrum De Hovenier, babyopvang te Tiel

Maandag: 07:00 – 19:00 uur
Dinsdag: 07:00 – 19:00 uur
Woensdag: 07:00 – 19:00 uur
Donderdag: 07:00 – 19:00 uur
Vrijdag: 07:00 – 19:00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Contact opnemen met Kindercentrum De Hovenier?

Wilt u contact met ons opnemen voor meer informatie? Onze contactgegevens kunt u vinden op de pagina contact. Twijfel niet om bij vragen altijd vrijblijvend contact op te nemen! Wilt u uw kind direct inschrijven voor onze opvang? Dan kan dat via deze link.

Naast de babyopvang Tiel hebben we ook o.a. een buitenschoolse opvang, een peuterspeelzaal en een kinderopvang.

Babyopvang Tiel
Babyopvang Tiel
Babyopvang Tiel