Peuteropvang Tiel

Peuteropvang Tiel ’t Hoveniertje

Bij Kindercentrum De Hovenier hebben wij een speciale plek voor de kleintjes van 2 tot 4 jaar, namelijk peuteropvang ’t Hoveniertje! Wij hebben een peuteropvang Tiel en kinderdagverblijf onder één dak. Ideaal voor ouders in Tiel die kinderen van verschillende leeftijden hebben.

 

Peuteropvang Tiel

Kindercentrum De Hovenier biedt uw peuter een huiselijke en veilige omgeving om zich te ontwikkelen. Peuters willen graag alles zelf doen. Ze ontdekken de wereld en gaan samen op avontuur. Wij bevorderen de zelfstandigheid van uw peuter en geven ze een goede voorbereiding voor op de basisschool.

KC De Hovenier is een kleinschalige peuteropvang. Dit betekent dat onze pedagogisch medewerkers de peuters veel aandacht kunnen geven. Bovendien is er dan tijd voor educatie. Bij onze peuteropvang staat spelend leren namelijk centraal. Daarvoor maken wij gebruik van leermethode VVE Piramide.

 

VVE-leerprogramma: spelend leren

Bij peuteropvang ’t Hoveniertje gebruiken wij de leermethode VVE Piramide. Met voor- en vroegschoolse educatie (VVE) begeleiden we kinderen in hun ontwikkeling door middel van spelen, leren en werken. Het programma is speciaal ontwikkeld voor kinderen die wat extra aandacht nodig hebben. Zo wordt taal gestimuleerd met bijvoorbeeld boekjes en liedjes aan de hand van een bepaald thema. Uw peuter krijgt bij ons dus wat extra aandacht en steun in een veilige omgeving om een eventuele achterstand in te halen. Zo wordt uw peuter goed voorbereid op de basisschool.

Wij zijn niet alleen beschikbaar voor peuteropvang in Tiel, maar wij bieden ook babyopvang, voorschoolse opvang en buitenschoolse opvang. Bekijk hier al onze groepen!

 

Openingstijden Kindercentrum De Hovenier, peuteropvang te Tiel

Maandag: 07:00 – 19:00 uur
Dinsdag: 07:00 – 19:00 uur
Woensdag: 07:00 – 19:00 uur
Donderdag: 07:00 – 19:00 uur
Vrijdag: 07:00 – 19:00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of schrijf uw kind in voor peuteropvang Tiel!

Peuteropvang Tiel