0344 - 667489 info@kcdehovenier.nl

Peuterspeelzaal Tiel

Peuterspeelzaal ’t Hoveniertje Tiel

Bij Kindercentrum De Hovenier hebben wij een speciale plek voor peuters van 2 tot 4 jaar: peuterspeelzaal ’t Hoveniertje in Tiel! Peuteropvang ‘t Hoveniertje biedt voorschoolse educatie aan kinderen van 2 tot 4 jaar. Om uw kind de beste zorg te geven, doen wij er alles aan om de omgeving zo goed mogelijk af te stemmen op de ontwikkelingsfase en leeftijd van het kind. Dit alles in een huiselijke sfeer en veilige omgeving. Peuters willen graag alles zelf doen: ze ontdekken de wereld en gaan graag op avontuur. Wij bevorderen de zelfstandigheid van uw peuter en geven ze een goede voorbereiding op de basisschool.

Wij hebben naast een peuteropvang, ook een kinderdagverblijf. En dit alles onder één dak! Ideaal voor ouders in Tiel en omgeving die kinderen van verschillende leeftijden hebben. Bekijk al onze groepen voor meer informatie. 

De piramide-methode

Binnen onze peuterspeelzaal werken wij met de piramide-methode, met piramide werk je volgens vier vaste stappen: oriënteren, demonsteren, verbreden en verdiepen. Hiermee wordt elk onderwerp dat aan bod komt verkend door middel van thema’s. Daarnaast is er aandacht voor alle ontwikkelingsgebieden, zo leren de kinderen prettig om gaan met elkaar, te groeien naar zelfstandigheid en vooral ook veel plezier te hebben in het spel.

KC De Hovenier Tiel

Binnen Kindercentrum De Hovenier streven wij naar een grote wederzijdse betrokkenheid tussen ouders, kinderen en leidsters. We zijn een transparante organisatie met een open houding naar elkaar, staan open voor ideeën van ouders en personeel en geven openheid over onze werkwijze.

Naast de peuterspeelzaal vervult Kindercentrum De Hovenier een recreatieve en educatieve functie. We vinden het heel erg belangrijk om kinderen spelenderwijs te blijven stimuleren en uitdagen. Daarom willen we kinderen de mogelijkheid geven om zich te ontplooien op verschillende ontwikkelingsaspecten en vaardigheden. Zo kan uw kind op een leuke manier ontdekken wat zijn/haar talenten zijn.

Neem contact met ons op voor meer informatie!

 

Openingstijden peuterspeelzaal:

Maandag: 07:00 – 19:00 uur
Dinsdag: 07:00 – 19:00 uur
Woensdag: 07:00 – 19:00 uur
Donderdag: 07:00 – 19:00 uur
Vrijdag: 07:00 – 19:00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Peuterspeelzaal Tiel