Kinderopvang Tiel

Welkom bij Kindercentrum De Hovenier, kinderopvang Tiel!

Kindercentrum De Hovenier biedt professionele kinderopvang Tiel. Wij bieden de kinderen niet alleen een veilige en geborgen plaats waarin een huiselijke en warme sfeer centraal staat, maar ook de mogelijkheid om zichzelf te kunnen ontwikkelen.

We willen kinderen de mogelijkheid geven om zich te ontplooien op verschillende ontwikkelingsaspecten en vaardigheden. Ook worden kinderen gestimuleerd in het aangaan van relaties met andere kinderen om zo ook hun sociale kennis te verbreden. Een ander aandachtspunt binnen KC De Hovenier is educatie. We vinden het heel erg belangrijk om kinderen spelenderwijs te blijven stimuleren en uitdagen.

 

Kinderopvang in Tiel

Kindercentrum De Hovenier streeft naar een grote wederzijdse betrokkenheid tussen ouders, kinderen en onze leidsters. We zijn een transparante organisatie en geven openheid over onze werkwijze. We staan ook altijd open voor ideeën van ouders en personeel om op deze manier de beste opvang te bieden voor jouw kind!

 

Vormen van kinderopvang

Bij kindercentrum De Hovenier bieden wij verschillende vormen van kinderopvang in Tiel aan. Aangezien de soort opvang afhankelijk is van de leeftijd van je kind hebben we diverse mogelijkheden zodat de opvang altijd bij jouw behoeften aansluit. De opvangmogelijkheden zijn als volgt:

  • Kinderdagverblijf voor kinderen van 6 weken tot 4 jaar oud.
  • Voorschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar (de basisschoolleeftijd)
  • Buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar (de basisschoolleeftijd)
  • Educatie voor kinderen van BSO (methode Puk en Ko)
  • Strippenkaart voor incidentele opvang (alleen voor voorschoolse en buitenschoolse opvang)
  • Ophaalservice: kinderen worden van school opgehaald en gebracht

Een compleet overzicht met onder andere extra informatie kun je vinden bij groepen.

Kindercentrum De Hovenier in Tiel is van maandag t/m vrijdag van 07:00 uur tot 19:00 uur geopend. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of schrijf je kind in voor kinderopvang Tiel!

kinderopvang Tiel