Welkom bij Kindercentrum De Hovenier in Tiel!

Kindercentrum De Hovenier biedt professionele kinderopvang in Tiel. Wij bieden de kinderen een veilige en geborgen plaats waarin een huiselijke en warme sfeer centraal staat.

We willen kinderen de mogelijkheid geven om zich te ontplooien op verschillende ontwikkelingsaspecten en vaardigheden. Ook worden kinderen gestimuleerd in het aangaan van relaties met andere kinderen om hun sociale kennis te verbreden. Een ander aandachtspunt binnen KC De Hovenier is educatie. We vinden het heel erg belangrijk om kinderen spelenderwijs te blijven stimuleren en uitdagen.

 

Kinderopvang in Tiel

Kindercentrum De Hovenier streeft naar een grote wederzijdse betrokkenheid tussen ouders, kinderen en onze leidsters. We zijn een transparante organisatie en geven openheid over onze werkwijze. We staan altijd open voor idee├źn van ouders en personeel om de beste opvang te bieden voor jouw kind!

 

Vormen van kinderopvang

Wij bieden verschillende vormen van kinderopvang in Tiel aan. Afhankelijk van de leeftijd van je kind hebben we diverse mogelijkheden zodat de opvang altijd bij jouw behoeften aansluit:

  • Kinderdagverblijf voor kinderen van 6 weken tot 4 jaar oud.
  • Voorschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar (de basisschoolleeftijd)
  • Buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar (de basisschoolleeftijd)
  • Educatie voor kinderen van BSO (methode Puk en Ko)
  • Strippenkaart voor incidentele opvang (alleen voor voorschoolse en buitenschoolse opvang)
  • Ophaalservice: kinderen worden van school opgehaald en gebracht

Een compleet overzicht met extra informatie kun je vinden bij diensten.

Kindercentrum De Hovenier in Tiel is van maandag t/m zondag van 07:00 tot 19:00 geopend. Neem contact met ons op of schrijf je kind in!

To Top