Mini’s kinderdagverblijf

Mini’s Tiel

 

De Mini’s kinderdagverblijf is de dagopvang voor kinderen van 0 tot 2 jaar. Wij werken met vaste gezichten, dit zorgt voor veiligheid en een goede vertrouwensband. Wij doen er alles aan om de omgeving zo goed mogelijk af te stemmen op de ontwikkelingsfase en leeftijd van uw kind. Zo is het meeste speelgoed laag aan de grond. De baby’s kunnen hiernaar kijken, voelen en ontdekken. Voor dreumesen is er het wandspeelbord, zijn er loopauto’s en is er een activiteitenkubus. Dit biedt voor hen meer uitdaging!

Wij hebben naast een babygroep, ook een kinderdagverblijf. En dit alles onder één dak! Ideaal voor ouders in Tiel en omgeving die kinderen van verschillende leeftijden hebben. Bekijk al onze groepen voor meer informatie. 

 Openingstijden Mini’s kinderdagverblijf:

Maandag: 07:00 – 19:00 uur
Dinsdag: 07:00 – 19:00 uur
Woensdag: 07:00 – 19:00 uur
Donderdag: 07:00 – 19:00 uur
Vrijdag: 07:00 – 19:00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Mini's kinderdagverblijf

KC De Hovenier Tiel

Binnen Kindercentrum De Hovenier streven wij naar een grote wederzijdse betrokkenheid tussen ouders, kinderen en leidsters. We zijn een transparante organisatie met een open houding naar elkaar, staan open voor ideeën van ouders en personeel en geven openheid over onze werkwijze.

Naast het kinderdagverblijf vervult Kindercentrum De Hovenier een recreatieve en educatieve functie. We vinden het heel erg belangrijk om kinderen spelenderwijs te blijven stimuleren en uitdagen. Daarom willen we kinderen de mogelijkheid geven om zich te ontplooien op verschillende ontwikkelingsaspecten en vaardigheden. Zo kan uw kind op een leuke manier ontdekken wat zijn/haar talenten zijn.

Wij zijn niet alleen beschikbaar als mini’s kinderdagverblijf in Tiel, maar wij bieden ook voorschoolse opvang, peuter- en babyopvang. Bekijk al onze groepen voor meer informatie. Neem contact met ons op voor meer informatie!