Welkom bij Kindercentrum De Hovenier, buitenschoolse opvang Tiel!

Kindercentrum De Hovenier biedt professionele buitenschoolse opvang Tiel. Wij bieden de kinderen een veilige en geborgen plaats waarin een huiselijke en warme sfeer centraal staat.

De buitenschoolse opvang is voor kinderen in de basisschoolleeftijd van 4 tot 12 jaar. Naast de opvangfunctie vervult onze opvang tevens een recreatieve en educatieve functie. De buitenschoolse opvang neemt de verantwoordelijkheid voor uw kind over op die tijden dat u zelf niet aanwezig kunt zijn. Kinderen kunnen bij de buitenschoolse opvang spelen of deelnemen aan diverse activiteiten.

Missie

Binnen Kindercentrum De Hovenier streven wij naar een grote wederzijdse betrokkenheid tussen ouders, kinderen en leidsters. We zijn een transparante organisatie met een open houding naar elkaar, staan open voor ideeën van ouders en personeel en geven openheid over onze werkwijze.

Openingstijden Kindercentrum De Hovenier, buitenschoolse opvang te Tiel

Maandag: 07:00 – 19:00 uur
Dinsdag: 07:00 – 19:00 uur
Woensdag: 07:00 – 19:00 uur
Donderdag: 07:00 – 19:00 uur
Vrijdag: 07:00 – 19:00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Contact opnemen met Kindercentrum De Hovenier?

Wilt u contact met ons opnemen voor meer informatie? Onze contactgegevens kunt u vinden op de pagina contact. Twijfel niet om bij vragen altijd vrijblijvend contact op te nemen!Wilt u uw kind direct inschrijven voor onze opvang? Dan kan dat via deze link. 

 

buitenschoolse opvang Tiel

 

To Top