Buitenschoolse opvang Tiel

Buitenschoolse opvang Maxi’s en Juniors in Tiel

 

De buitenschoolse opvang Tiel bestaat uit 2 groepen: Maxi’s en Juniors. De Maxi’s is voor kinderen in de basisschoolleeftijd van 4 tot 7 jaar. De Juniors is voor kinderen in de basisschoolleeftijd van 7 tot 13 jaar. De buitenschoolse opvang neemt de verantwoordelijkheid voor uw kind over op de tijden dat u zelf niet aanwezig kunt zijn. Wij werken binnen onze BSO met vaste gezichten en een vast dagritme, dit brengt rust en structuur voor de kinderen. De kinderen kunnen spelen en deelnemen aan diverse activiteiten die er worden georganiseerd. Denk hierbij aan buitenspelen, knutselen of bakken. Daarnaast heeft de BSO ook een eigen atelier, waar de kinderen creatief aan de slag kunnen. Er is dus genoeg te doen voor uw kind!

KC De Hovenier Tiel

Binnen Kindercentrum De Hovenier streven wij naar een grote wederzijdse betrokkenheid tussen ouders, kinderen en leidsters. We zijn een transparante organisatie met een open houding naar elkaar, staan open voor ideeën van ouders en personeel en geven openheid over onze werkwijze.

Naast de buitenschoolse opvang vervult Kindercentrum De Hovenier een recreatieve en educatieve functie. We vinden het heel erg belangrijk om kinderen spelenderwijs te blijven stimuleren en uitdagen. Daarom willen we kinderen de mogelijkheid geven om zich te ontplooien op verschillende ontwikkelingsaspecten en vaardigheden. Zo kan uw kind op een leuke manier ontdekken wat zijn/haar talenten zijn.

Wij zijn niet alleen beschikbaar voor buitenschoolse opvang Tiel, maar wij bieden ook voorschoolse opvang, peuter– en babyopvang. Bekijk al onze groepen voor meer informatie. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 

Buitenschoolse opvang Tiel

Openingstijden buitenschoolse opvang Tiel:

Maandag: 07:00 – 19:00 uur
Dinsdag: 07:00 – 19:00 uur
Woensdag: 07:00 – 19:00 uur
Donderdag: 07:00 – 19:00 uur
Vrijdag: 07:00 – 19:00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten