Kinderdagverblijf
Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf ”De Hovenier” biedt dagopvoeding aan kinderen van 6 weken tot 4 jaar. Om uw kind de beste zorg te geven, doen wij er alles aan om de omgeving zo goed mogelijk af te stemmen op de ontwikkelingsfase en leeftijd van het kind.

Voorschoolse opvang
Voorschoolse opvang

De voorschoolse opvang is bedoeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd van 4 tot 12 jaar. De opvang biedt u als ouder/verzorger de gelegenheid om de dag rustig te beginnen. De voorschoolse opvang is vanaf 7.00uur s’morgens. Kinderen kunnen ontbijten aan een gedekte tafel, waarna zij door onze leidsters naar school worden gebracht.

Buitenschoolse opvang
Buitenschoolse opvang

De buitenschoolse opvang is voor kinderen in de basisschoolleeftijd van 4 tot 12 jaar. Naast de opvangfunctie vervult onze opvang tevens een recreatieve en educatieve functie. De buitenschoolse opvang neemt de verantwoordelijkheid voor uw kind over op die tijden dat u zelf niet aanwezig kunt zijn. Kinderen kunnen bij de buitenschoolse opvang spelen of deelnemen aan diverse activiteiten.

Educatie
Educatie

Kinderen van BSO kunnen ook gebruik maken van huiswerkbegeleiding. Dit wordt aangeboden door docenten in opleiding. Kindercentrum De Hovenier maakt gebruik van de methode Puk en Ko.

Strippenkaart
Strippenkaart

Kindercentrum De Hovenier biedt door middel van een strippenkaart opvang aan kinderen waarvan de ouders door werk-, school- of priv├ęsituatie incidentele opvang nodig hebben. Een strippenkaart biedt u de gelegenheid om (zonder contract) gebruik te maken van de voorschoolse en buitenschoolse opvang.

Ophaalservice
Ophaalservice

Kindercentrum De Hovenier vindt het erg belangrijk dat kinderen op een verantwoorde manier worden opgehaald en gebracht. Hiervoor biedt de kinderopvang een ophaalservice aan. De kinderen worden van school opgehaald en gebracht.

To Top